Back to homepage

Etiketë "Darko Kaevski"

Qeveria e re, Kaevski nga LSDM: Jo zgjedhje por punë dhe integrime

Qeveria e re, Kaevski nga LSDM: Jo zgjedhje por punë dhe integrime

Deputetët e LSDM-së i kanë dhënë mbështetje mandatarit Dimitar Kovaçevski. Deputeti i LSDM-së, Darko Kaevski ka thënë se Qeveria e kaluar ka dëshmuar se si punohet në interes të qytetarëve të interes të shtetit. Ai tha se reformat në interes

Read Full Article