Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Dasmat"

Nisin dasmat, nisin krismat, nisin pasojat. Plagoset tetovarja!

Nisin dasmat, nisin krismat, nisin pasojat. Plagoset tetovarja!

Këto ditë, me një intensitet të lartë fillon sezoni i dasmave dhe festave të tjera familjare. Sektori për punë të brendshme Tetovë apelon tek qytetarët që të përmbahen nga të shtënat me pistoleta apo armë të tjera, si dhe nga

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare