Back to homepage

Etiketë "Debresh"

Lamtumirë Adas, lamtumirë Elfat!

Lamtumirë Adas, lamtumirë Elfat! Updated

Dobërdolli dhe Debreshi këtë të diel janë tronditur nga lajmet për ndarje nga jeta të Adas Shabanit dhe Elfat Nezirit. Dobërdolli ia dha lamtumirën e fundit të riut Adas Shabani nga ky fshat, i cili të shtunën në mbrëmje humbi

Read Full Article