Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Dejvid Gееr"

Gir: Më pak përdorim i flamurit evropian, por edhe bllokada të ligjeve në Kuvend

Gir: Më pak përdorim i flamurit evropian, por edhe bllokada të ligjeve në Kuvend

Shefi i Delegacionit të BE-së Dejvid Gееr thotë se është i shqetësuar nga rritja polarizimit politik, veçanërisht në Kuvend, dhe u bën thirrje “grupeve të ndryshme politike të ulen dhe të thonë – po, nuk pajtohemi për shumë gjëra, por

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare