Back to homepage

Etiketë "Denoncime"

Pas prolongimit, të hënën fillon procesi gjyqësor ndaj ish kryeurbanistit të Mavrovë-Rostushës!

Pas prolongimit, të hënën fillon procesi gjyqësor ndaj ish kryeurbanistit të Mavrovë-Rostushës!

Me 21 nëntor të vitit të kaluar, në Gjykatën themelore të Gostivarit pritej të fillonte procesi gjyqësor ndaj Inspektorit të autorizuar ndërtimor në Komunën e Mavrovë – Rostushës, me inicialet XH.K për keqpërdorim detyre, falsifikim dokumentash dhe asgjësim të librave

Read Full Article