Back to homepage

Tag "Derivatet e naftës"

Do të ulen çmimet e derivateve të naftës

Do të ulen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) miratoi vendim, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 0,82% në raport me vendimin e datës 23.06.2022. Çmimet referente të derivateve të naftës në tregun botëror,

Read Full Article
Shtrenjtohen karburantet sërish, çmimet e reja janë këto

Shtrenjtohen karburantet sërish, çmimet e reja janë këto

Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe vajit ekstra të lehtë shtëpiake (EL1) rriten për 1,00 den/litër, ndërsa çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-98 janë. Çmimi me pakicë i EURODIZELIT (DV V) rritet për 2,50 denarë/litër.Çmimi me pakicë

Read Full Article
“Fluturojnë”, çmimet e naftës, sonte sërish rritje

“Fluturojnë”, çmimet e naftës, sonte sërish rritje

Duke pasur parasysh ndikimet e këtyre elementeve në formimin e çmimeve të derivateve të naftës sipas metodologjisë, si dhe dispozitën e definuar në nenin 8 paragrafi (3) i Rregullores së Formimit të Çmimeve më të Larta të Shitjes me Pakicë

Read Full Article
Dizeli u shtrenjtua për 4 denarë

Dizeli u shtrenjtua për 4 denarë

Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e djeshme ka vendosur që të shtrenjtohet çmimi i dizelit për katër denarë për litër, ndërsa nuk do të ketë ndryshim tek benzina. Për 2.50 denarë për litër shtrenjtohet edhe Vaji Ekstra i Lehtë

Read Full Article
Lajm i mirë: Edhe sonte do të lirohen derivatet e naftës!

Lajm i mirë: Edhe sonte do të lirohen derivatet e naftës!

Komisioni rregullator për energjetikë dhe shërbime të ujit (KRRE) gjatë ditës do të sjellë vendim për çmimin e derivateve të naftës që do të vlejë prej sonte në mesnatë. Siç informojnë nga KRRE, janë përmbushur parakushtet për sjellje të vendimit

Read Full Article