Back to homepage

Etiketë "Desinfo"

Nuk është e vërtetë që Zelenski ka ikur nga Ukraina në Londër

Nuk është e vërtetë që Zelenski ka ikur nga Ukraina në Londër

Repost: Feb 28, 2022 Recensojmë një postim në Facebook në të cilin është shpërndarë një lajm nga portali “MKD Pres”, në të cilin thuhet se presidenti ukrainas Volodimir Zelenski, nuk ndodhet në Ukrainë. Në titullin e lajmit thuhet: Kur presidenti është komedian, vendi zakonisht do

Read Full Article
Propaganda ruse për „skenarin ukrainas” në Maqedoni (2016 – 2017)

Propaganda ruse për „skenarin ukrainas” në Maqedoni (2016 – 2017)

Gjatë viteve 2016 dhe 2017 propagandistët maqedonas dhe rusë në mënyrë harmonike promovonin teori konspirative për „skenarin ukrainas” me qëllim që ta sabotojnë zgjidhjen e krizës politike, punën e PSP-së, Revolucionin e larmë paqësor dhe Marrëveshjen e Përzhinës, si dhe që

Read Full Article
Është dezinformatë se nuk mund të largoheni nga vendi nëse nuk jeni të vaksinuar

Është dezinformatë se nuk mund të largoheni nga vendi nëse nuk jeni të vaksinuar

Sipas informacioneve të publikuara në faqen e Ministrisë së Jashtme, dmth protokollet për Maqedoninë e Veriut, Qeveria në seancën e mbajtur më 31 gusht të vitit 2021, solli një vendim, sipas të cilit një nga dokumentet që mundëson hyrjen apo

Read Full Article
Viti 2021 nën prizimin e dezinformatave pro-ruse

Viti 2021 nën prizimin e dezinformatave pro-ruse

Vitit 2021 po i vjen fundi, por duket se nuk do të përfundon dezinformomi pro – Kremlin. Këtë viti EUvsDisinfo ka shtuar 2,700 shembuj të ri të dezinformimit pro – Kremlin në data bazë. Kjo është ajo që kanë gjetur. Ukraina mbetet targeti kryesor

Read Full Article