Back to homepage

Etiketë "Deutche Welle"

I merret licenca satelitore “Russia Today” në Gjermani, Kremlini hakmerret me mbylljen e shërbimit rus të “Deutche Welle”-s

I merret licenca satelitore “Russia Today” në Gjermani, Kremlini hakmerret me mbylljen e shërbimit rus të “Deutche Welle”-s

Autoritetet ruse ndaluan transmetimin e programeve të korporatës mediatike gjermane Deutsche Welle në vend, mbyllën zyrën e saj dhe hoqën akreditimet e gazetarëve për të punuar në Rusi. Vendimi pasoi vetëm dy ditë pasi Gjermania hoqi licencën e transmetimit satelitor

Read Full Article