Back to homepage

Etiketë "Dhoma Publike"

Dënohen me katër vite burg Kostovski dhe Panevski për rastin “Dhoma Publike”

Dënohen me katër vite burg Kostovski dhe Panevski për rastin “Dhoma Publike”

Gjykata Penale e Shkupit dënoi sot me 4 vjet burg krijuesin dhe administratorin e Dhomës Publike të Telegramit, Darko Kostovski dhe Mihail Panevski, shkruan Alsat. Gjykata i shpalli ata fajtorë për veprën e prodhimit dhe shpërndarjes së pornografisë për fëmijë.

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...