Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Dhuna në familje"

Në rajonin e Pollogut nuk po ndërmerret asgjë për avancimin e të drejtave të viktimave të dhunës në familje

Në rajonin e Pollogut nuk po ndërmerret asgjë për avancimin e të drejtave të viktimave të dhunës në familje

Shoqata për Psikoterapi dhe Këshillim “Korteks” – Tetovë në bashkëpunim me Rrjetin Nacional kundër Dhunës ndaj Grave dhe Dhunës në Familje prezantoi gjetjet e anketës “Analiza e gjendjes me shërbime të specializuara të aksesueshme e që janë në dispozicion për

Read Full Article
Pollog, mungojnë shërbimet për gratë dhe fëmijët viktima të dhunës në familje dhe asaj gjinore

Pollog, mungojnë shërbimet për gratë dhe fëmijët viktima të dhunës në familje dhe asaj gjinore

Komunat e Pollogut nuk kanë bërë mjaftueshëm për viktimat e dhunës në familje dhe asaj me bazë gjinore, ky ishte konkluzioni kryesor nga “Analiza për gjendjen me qasjen dhe disponueshmërinë e shërbimeve të specializuara për ndihmë dhe mbështetje të grave

Read Full Article
Tetovari kërrcënon bashkëshorten

Tetovari kërrcënon bashkëshorten

Në mbrëmjen e djeshme (27-janar) rreth orës 22:50, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria 38-vjeçarin T.M. nga një fshat i rrethit të Tetovës, i cili më herët ishte sjellë në mënyrë agresive dhe kishte kërcënuar gruan e tij

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare