Back to homepage

Etiketë "Dialogu Maqedoni e Veriut – SHBA"

Uashington, vijon dialogu strategjik Maqedoni e Veriut – SHBA

Uashington, vijon dialogu strategjik Maqedoni e Veriut – SHBA

Në Uashington vazhdon dialogu strategjik mes Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-së në të cilin deri më tani u mbajtën disa sesione në të cilat u hapën temat e interesit për bashkëpunim mes dy shteteve. Dialogu strategjik mes Maqedonisë së Veriut

Read Full Article
Ka filluar dialogu strategjik mes Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-ve

Ka filluar dialogu strategjik mes Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-ve

Në bisedime, njëkohësisht, do të flitet edhe për proceset euro-integruese të Maqedonisë së Veriut dhe rajonit, kryesimi i ardhshëm i vendit me OSBE-në në vitin 2023, si dhe për sfidat aktuale të sigurisë dhe implikimet e tyre ndaj sigurisë transatlantike.

Read Full Article

28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...
28
Nën
Në vazhdën e forcimit të ekipit Taravari, sot Aleancës për Shqiptarët iu bashkangjit profesori me...
28
Nën
Nëna e dëshmorit Xhemil Abduramani nuk mund t’i mbajë lotët “Ku qajnë motrën për vellanë,...
28
Nën
Nga Aleanca për Shqiptarët thonë se ende nuk kanë ofertë konkrete nga ekzekutivi për përfshirjen...