Back to homepage

Etiketë "Dibra"

Banorët e gjithë zonës së Dibrës nesër për 6 orë do të jenë pa energji elektrike

Banorët e gjithë zonës së Dibrës nesër për 6 orë do të jenë pa energji elektrike

Banorët e gjithë zonës së Dibrës do të jenë nesër pa energji elektrike në periudhën prej orës 09:15 deri në ora 15:00, njofton (ESM). Zona e përdoruesve të energjisë elektrike të Dibrës përfshin komunat e Dibrës, Qendër Zhupës dhe zonën

Read Full Article