Back to homepage

Etiketë "digjitalizimi i librave"

RMV, nuk ka ligj të ri për digjitalizimin e librave, nxënësit vazhdojnë të mësojnë nga librat e shtypur

RMV, nuk ka ligj të ri për digjitalizimin e librave, nxënësit vazhdojnë të mësojnë nga librat e shtypur

Nuk ka risi në procesin e digjitalizimit të arsimit në Maqedoninë e Veriut. Nxënësit do të vazhdojnë të mësojnë sipas formës tradicionale të mësimit, me libra të printuara apo të shtypura. Mbetet dhe opsioni vullnetar, nëse dëshirojnë ata mund të

Read Full Article

09
Dhj
Hulumtimi që ka realizuar Instituti për Studime të Komunikimit ka nxjerrë në pah se qytetarët e...
09
Dhj
9 dhjetori shënohet si Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ndaj me këtë rast zëvendëskryeministri...
09
Dhj
Në rifreskimin e listës së zezë të SHBA-ve, emri i të cilëve pritet sot në...
09
Dhj
Kryetari i Komunës së Strumicës, Kostadin Kostadinov, ka ndërprerë fejesën me ish të fejuarën e...