Back to homepage

Etiketë "Dimitar Kovaçevski"

Kovaçevski: Shtetësia për Onishçenkon, e hidhur

Kovaçevski: Shtetësia për Onishçenkon, e hidhur

Kryeministri Dimitar Kovaçevski, paralajmëron përgjegjësi për lëshimet e bëra për shtetësinë e ukrainasit pro rus dhe kontrovers Onishçenko. Kovaçevski thotë se është i hidhur fakti që një shtetasi i cili është në listë të zezë amerikane, t’i jepet shtetësi e

Read Full Article
Kovaçevski – Rama: Me anëtarësim do të sigurojmë jetë më cilësore

Kovaçevski – Rama: Me anëtarësim do të sigurojmë jetë më cilësore

Ka nisur në Shkup takimi ndërqeveritar me Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut. Në fjalën e tij hapëse, kryeministri i Maqedonisë së Veriut Dimitar Kovaçevski u shpreh se të dyja vendet ndajnë një qëllim të njëjtë, e që është anëtarësimi në

Read Full Article
A po diskutohet hyrja e ASH-së në Qeveri? Përgjigjet Kovaçevski

A po diskutohet hyrja e ASH-së në Qeveri? Përgjigjet Kovaçevski

Aleanca për Shqiptarët është parti politike e cila në programin dhe daljet e saj publike ka qëndrime progresive në fushën e integrimeve evropiane dhe korrupsionit, por për momentin nuk po diskutohet konkretisht për hyrje në Qeveri, deklaroi kryeministri Dimitar Kovaçevski

Read Full Article
Kërcënimet me bomba, luftë hibride për të nxitur frikë

Kërcënimet me bomba, luftë hibride për të nxitur frikë

Katër shkolla të mesme në Shkup të mërkurën, më 9 nëntor, kanë marrë kërcënime me bomba përmes postave elektrike duke shkaktuar panik në mesin e nxënësve të cilët janë evakuuar nga organet kompetente. Sikur edhe në rastet tjera, njësitet e

Read Full Article
Transformimi i energjisë është interesi ynë në të ardhmen, thotë Kovaçevski

Transformimi i energjisë është interesi ynë në të ardhmen, thotë Kovaçevski

Në natën ndërmjet 4 dhe 5 nëntorit të vitit 1982, termocentrali i TEC “Manastiri” prodhoi kilovatët e parë të energjisë elektrike. Në 40 vjetorin e sotshëm jubilar të nisjes me punë të këtij kombinat, Kryeministri Dimitar Kovacevski theksoi se se

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...