Back to homepage

Etiketë "Dimri"

Mavrova me gjysmë metër borë, Kodra e Diellit 24 cm

Mavrova me gjysmë metër borë, Kodra e Diellit 24 cm

Në Mavrovë sot në mëngjes është matur temperatura më e ulët prej -7 gradë celsius, ndërsa më pas vjen Krusheva me -6, Ohri -4, Pretori -2, Kriva Pallanka, Tetova, Manastiri dhe Berova -2, -1 në Dibër dhe Prilep, dhe 0

Read Full Article

09
Dhj
Nga mostrat e marra nga personat e sëmurë, është vërtetuar se një numër i madh...
09
Dhj
Sherri mes tre personave në Shkup për pak ka përfunduar pa viktima, kur njëri prej...
09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...