Back to homepage

Etiketë "Dita e gjuhës maqedonase"

Sot shënohet dita e gjuhës maqedonase

Sot shënohet dita e gjuhës maqedonase

Me disa ngjarje sot do të shënohet Dita e Gjuhës maqedonase – 5 Maji, e cila me vendim të Qeverisë, është shpallur në vitin 2019. Në këtë ditë në vitin 1945, me Vendim të Qeverisë popullore të Maqedonisë Federale u

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...