Back to homepage

Etiketë "Dita e Librit dhe të Drejtave Autoriale"

“Dita e Librit dhe të Drejtave Autoriale”, libri vazhdon të mbetet miku më i mirë i njeriut

“Dita e Librit dhe të Drejtave Autoriale”, libri vazhdon të mbetet miku më i mirë i njeriut Updated

Dita Ndërkombëtare e Librit dhe e të Drejtave Autoriale, u shënua sot në Bibliotekën “Max van der Stoel” (MXDS)- UEJL, ku në bashkëpunim me bibliotekën e qytetit të Tetovës “Koço Racin”, u ndanë çmime për lexuesit më të rregullt dhe

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...