Back to homepage

Etiketë "Dita Ndërkombëtare të Lirisë së Mediave"

Institucionet shtetërore janë të obliguar të lejojnë qasje pa pengesë deri te të gjithë informacionet, vlerësoi Pendarovski

Institucionet shtetërore janë të obliguar të lejojnë qasje pa pengesë deri te të gjithë informacionet, vlerësoi Pendarovski

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) dhe Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punëtorëve Mediatikë (SPGPM) sot më 3 maj, në Ditën Ndërkombëtare të Lirisë së Mediave, organizuan manifestim nën moton “Gazetarë dhe punëtorë të sigurt mediatik për gazetari cilësore

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...