Back to homepage

Etiketë "Ditmire Shehu"

KSHZ i shpalli rezultatet përfundimtare

KSHZ i shpalli rezultatet përfundimtare

Komisioni Shtetëror Zgjedhor shpalli si përfundimtare rezultatet e votimit në komunat Mavrovë-Rostuse dhe Qendër Zhupë, meqë në afatin e paraparë ligjor, nuk u dorëzua asnjë ankesë. Në Mavrovë – Rostushë, kryetar komune është zgjedhur Medat Kurtovski ndërsa në Qendër Zhupë

Read Full Article

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...