Back to homepage

Tag "Divorcet"

Baballarët e quajnë diskriminuese mënyrën e kujdestarisë pas shkurorëzimit me gruan

Baballarët e quajnë diskriminuese mënyrën e kujdestarisë pas shkurorëzimit me gruan

Baballarët në Maqedoninë e Veriut ankohen se pas shkurorëzimit u shkelet e drejta për të marrë pjesë aktive në zhvillimin psikofizik të fëmijëve të tyre, pasi e drejta e kujdestarisë në mbi 90 për qind të rasteve u takon nënave.

Read Full Article
RMV, 521 divorce nga Prilli deri në Qershor. Ulet nataliteti, rritet numri i vdekjeve!

RMV, 521 divorce nga Prilli deri në Qershor. Ulet nataliteti, rritet numri i vdekjeve!

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, numri i lindjeve në tremujorin e dytë të vitit 2022, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, është ulur me 6,5% dhe ka arritur në 4,379 lindje. Sipas të

Read Full Article