Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Dizeli"

Lajmi i fundit: Çmimi i dizelit arrinë 122 denarë për litër

Lajmi i fundit: Çmimi i dizelit arrinë 122 denarë për litër

Çmimi i dizelit ka arritur çmim rekor prej 122 denarë për litër nga fillimi i krizës globale ekonimike, njofton Flaka. Lajmi i bë i ditur nga Komisioni Regullator, nga ku thonë që çmimi i rritur në berzën globale bëri që

Read Full Article
Dizeli u shtrenjtua për 4 denarë

Dizeli u shtrenjtua për 4 denarë

Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e djeshme ka vendosur që të shtrenjtohet çmimi i dizelit për katër denarë për litër, ndërsa nuk do të ketë ndryshim tek benzina. Për 2.50 denarë për litër shtrenjtohet edhe Vaji Ekstra i Lehtë

Read Full Article
Rritet për gjysmë denari çmimi i benzinës, dizeli nuk ndryshon

Rritet për gjysmë denari çmimi i benzinës, dizeli nuk ndryshon

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit (KRRE), miratoi vendimin, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,56 % në raport me vendimin e datës 14.2.2022. Në periudhën

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare