Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Dizinfo"

Është dezinformatë se nuk mund të largoheni nga vendi nëse nuk jeni të vaksinuar

Është dezinformatë se nuk mund të largoheni nga vendi nëse nuk jeni të vaksinuar

Sipas informacioneve të publikuara në faqen e Ministrisë së Jashtme, dmth protokollet për Maqedoninë e Veriut, Qeveria në seancën e mbajtur më 31 gusht të vitit 2021, solli një vendim, sipas të cilit një nga dokumentet që mundëson hyrjen apo

Read Full Article
Gjykata ruse urdhëroi mbylljen e grupit për të drejtat e njeriut ‘Memorial’

Gjykata ruse urdhëroi mbylljen e grupit për të drejtat e njeriut ‘Memorial’

Gjykata e Lartë e Rusisë të martën (28 dhjetor) urdhëroi mbylljen e “Memorialit”, grupit më të shquar të të drejtave të njeriut në vend, që ishte marrë me spastrimet e epokës së Stalinit dhe simbolizonte demokratizimin post-sovjetik, raporton Euroactiv, transmeton Portalb.mk. Vendimi

Read Full Article
Tabela me emrin e qytetit Sevastopol është hequr nga këndi i lojërave “ruse” për fëmijë në Shkup

Tabela me emrin e qytetit Sevastopol është hequr nga këndi i lojërave “ruse” për fëmijë në Shkup

Këndi i lojërave për fëmijë me tematikë ruse prapa Sallës Universale në Shkup, në ndërtimin e të cilit morën pjesë Komuna Qendër dhe Ambasada e Federatës Ruse në vend, shkaktoi një lloj skandali diplomatik. Meta.mk zbuloi se midis tabelave të vendosura me

Read Full Article
Global Voices: Censorët rusë e bllokuan Ueb-faqen për ndihmë juridike OVD-Info

Global Voices: Censorët rusë e bllokuan Ueb-faqen për ndihmë juridike OVD-Info

OVD-Info, një organizatë ruse për ndihmë juridike dhe të drejtat e njeriut, më 25 dhjetor publiko se ueb-faqja e saj është bllokuar nga Roskomnadzor, rregullatori rus i internetit dhe medias, shkruan Global Voices, transmeton Portalb.mk Megjithëse regjistri shtetëror njoftoi se ueb-faqja është

Read Full Article
Autoritetet serbe spiunojnë vizitat e shtetasve rusë me urdhër të Kremlinit

Autoritetet serbe spiunojnë vizitat e shtetasve rusë me urdhër të Kremlinit

Bashkëpunimi në prapavijë dhe lidhjet midis Serbisë dhe Rusisë çuan në spiunimin e opozitës ruse në një takim në Beograd. Një lider i opozitës ruse është arrestuar pasi pamjet e spiunazhit u dorëzuan në Kremlin. Një histori tjetër që tregon

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare