Back to homepage

Etiketë "Dollari"

Franga zvicerane barazohet me euron në shumë tregje ndërkombëtare

Franga zvicerane barazohet me euron në shumë tregje ndërkombëtare

Pas shumë paralajmërimeve, franga zvicerane është barazuar me euron. Kështu shkëmbehet në shumë tregje ndërkombëtare. Një CHF është 0,9968 Euro dhe një Euro është 1,0032 CHF. Ky informacion u përditësua për herë të fundit më 6 mars 2022 në orën

Read Full Article