Back to homepage

Etiketë "Donika Gërvalla"

Grubi takoi Gërvallën, shqyrtohet realizimi i 11 marrëveshjeve RMV-Kosovë

Grubi takoi Gërvallën, shqyrtohet realizimi i 11 marrëveshjeve RMV-Kosovë

Zv. Kryeministër i parë, Artan Grubi sot mirëpriti në takim zyertar, delegacionin e kryesuar nga znj. Donika Gërvalla, zëvendëskryeministre dhe ministre e punëve të jashtme dhe të diasporës së Kosovës, përcjell Flaka. Në fokus të bisedës ishin realizimi i 11

Read Full Article