Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Dr Shenaje Raimi"

Në moshë të re ndërron jetë Dr. Shenaje Raimi, mjekja e re nga Kumanova

Në moshë të re ndërron jetë Dr. Shenaje Raimi, mjekja e re nga Kumanova

Në moshë të re ka ndërruar jetë Dr. Shenaje Raimi, mjekja e e re e stomatologjisë nga Kumanova. Lajmi është ndarë nga familjarë dhe stafi i klinikës ku po punonte. “Ndjejmë dhimbje të thellë me humbjen e koleges dhe mikes

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare