Back to homepage

Tag "Dragi Gjorgiev"

Gjorgjiev: Identiteti në mesjetë dhe identitetet aktual nuk duhet të ndërlidhen

Gjorgjiev: Identiteti në mesjetë dhe identitetet aktual nuk duhet të ndërlidhen

Perandoritë dhe shtetet mesjetare janë krijime, identitete dhe kontekste krejtësisht të ndryshme shtetërore nga shtetet dhe kombet moderne. Kjo është arsyeja pse këmbëngulim të shmangim të shihen ngjarjet para 150 dhe para 1000 viteve në prizmin e sotëm etnik, ndërsa

Read Full Article