Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Dritan Abazoviç"

Gjashtë muaj na ndanë që në Ballkan të ishin katër kryeministra shqiptarë!

Gjashtë muaj na ndanë që në Ballkan të ishin katër kryeministra shqiptarë!

Gjashtë muaj më herët të zgjidhej Talat Xhaferi për kryeministër të Maqedonisë së Veriut, apo Dritan Abazoviç të vijonte në krye të qeverisë së Malit të Zi, në Ballkan do të ndodhte për herë të parë që katër shtete të

Read Full Article
Sërish u bënë tre kryeministra shqiptarë në Ballkan

Sërish u bënë tre kryeministra shqiptarë në Ballkan

Viti 2023 ishte vit i tre kryeministra shqiptarë në Ballkan. Krahas Edi Ramës në Shqipëri e Albin Kurtit në Kosovë, për një kohë edhe Mali i Zi u drejtua nga shqiptari Dritan Abazoviç i cili qëndroi në krye të shtetit

Read Full Article
Gjukanoviç akuza Abazoviqit: “Vëllai Abaz, shërbëtori i Serbisë së Madhe”

Gjukanoviç akuza Abazoviqit: “Vëllai Abaz, shërbëtori i Serbisë së Madhe”

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviç, u shpreh se historia e ambasadorit serb në Mal të Zi, Vladimir Bozhoviç, i cili u shpall persona non grata nga Podgorica dhe të cilit së fundi iu ndalua sërish hyrja në Mal

Read Full Article
Abazoviç, kryeministër për 115 ditë

Abazoviç, kryeministër për 115 ditë

Qeveria e Dritan Abazoviçit është zgjedhur më 28 prill të këtij viti me votat e DPS-së, URA-s, SDP-së, Partisë Popullore Socialiste pro-serbe dhe partive të popujve pakicë. Dritan Abazoviç ishte kryeministri i parë i Malit të Zi, i cili i

Read Full Article
Po vjen kryeministri i tretë shqiptar në Ballkan. Për të katërtin ka marrëveshje në Shkup

Po vjen kryeministri i tretë shqiptar në Ballkan. Për të katërtin ka marrëveshje në Shkup

I mandatuari për kryeministër të Malit të zi, Dritan Abazoviç propozoi zyrtarisht  strukturën dhe përbërjen e Qeverisë, për të cilën deputetët do të vendosin në seancën e Kuvendit në Cetinje. Nëse merr shumicën në Kuvend, Abazoviç do të jetë kryeministri

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare