Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Dritan Ismaili"

Dy shqiptarë në krye të LSDM-së

Dy shqiptarë në krye të LSDM-së

Mbledhja e të hënës e Bordit Qendror të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë – LSDM, rezultoi me zgjedhjen e nënkryetarëve dhe anëtërëve të Këshillit Ekzekutiv të kësaj partie, shkruan Agjencia e Lajmeve Flaka. Si në rrethin më të ngushtë të

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare