Back to homepage

Etiketë "Drithërat"

Nis eksporti i drithërave nga Ukraina

Nis eksporti i drithërave nga Ukraina

Ngarkesa e parë me drithin ukrainas u largua nga porti i Odesës më 1 gusht, thanë Ukraina dhe Turqia. Ky njoftim u bë në mes të raportimeve se Rusia ka intensifikuar bombardimet në jug të Ukrainës. Ministri ukrainas i Infrastrukturës,

Read Full Article