Back to homepage

Etiketë "Drogë"

Në një manifestim muzikor në Strumicë, policia arrestoi 9 persona. U gjeti drogë!

Në një manifestim muzikor në Strumicë, policia arrestoi 9 persona. U gjeti drogë!

Në periudhën prej orës 18:00 të datës 09.07.2022 deri në ora 06:00 të datës 09.08.2022 gjatë një manifestimi muzikor në një park të qytetit në Strumicë, zyrtarët policorë nga Sektori i Punëve të Brendshme Strumicë kanë privuar S.S. (26), D.S.

Read Full Article
Është konfiskuar mariuhanë në vlerë 800 mijë euro | VIDEO

Është konfiskuar mariuhanë në vlerë 800 mijë euro | VIDEO

Një kompani për të cilën Qeveria që para një viti ka marrë vendim që t’i merret licenca për prodhim të kanabisit për qëllime medicinale, për shkak të shkeljes së ligjeve, ka vazhduar me kultivim të jashtëligjshëm të bimëve narkotike. Këtyre

Read Full Article
Policia zbuloi drogë në vlerë 300 mijë euro

Policia zbuloi drogë në vlerë 300 mijë euro Updated

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoninë e Veriut njoftoi se mbrëmjen e djeshme është kapur 86 kilogram drogë e tipit marihuanë, në vlerë të 300 mijë eurove. Droga është kapur në Prilep, në një automjet me targa të Ohrit,

Read Full Article
Shkup, tek tetë persona Policia ka gjetur drogë

Shkup, tek tetë persona Policia ka gjetur drogë

Ministria e Punëve të Brendshme ka informuar se, gjatë kontrollit të mbrëmjes së djeshme të objekteve hotelierike në Shkup, policia ka kryer kontrolle te më shumë se njëzet persona dhe te tetë prej tyre është gjetur drogë, transmeton Portalb.mk. Nga ministria

Read Full Article
Konfiskohet mbi 1.5 tonë drogë në Strumicë dhe Resnjë

Konfiskohet mbi 1.5 tonë drogë në Strumicë dhe Resnjë

Alsat jo zyrtarisht mëson se policia në aksionet e mbrëmshme ka sekuestruar mbi 1.5 tonë drogë të llojit marijuhanë. Pjesa më e madhe e saj është gjetur në qytetin e Strumicës, ndërsa një sasi është kapur edhe në Resnjë. Gjatë

Read Full Article