Back to homepage

Etiketë "E Drejta Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut"

U promovua libri me titull “E Drejta Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut” me autor Prof Dr. Abdulmejid Nuredin

U promovua libri me titull “E Drejta Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut” me autor Prof Dr. Abdulmejid Nuredin

Me rastin e festimit të 21 dhjetorit si festë e vetme e komunitetit turk dhe festë e patronit të Universitetit Ndërkombëtar Vision në Gostivar, u publikua libri me titull “E Drejta Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut” me autor Prof.

Read Full Article