Back to homepage

Tag "E.Go Mobile"

Prononcohet Lazim Destani: Të rinjve tanë, po u sjellim një mundësi të madhe punësimi

Prononcohet Lazim Destani: Të rinjve tanë, po u sjellim një mundësi të madhe punësimi

Pas inaugurimit të punimeve për ndërtimin e fabrikës për prodhimin e makinave elektrike E.Go Mobile në Zonën Ekonimike në Tetovë, përmes një deklarata me shkrim është prononcuar iniciatori dhe investitori Lazim Destani, njofton Flaka “Më i gëzuar se për investimin,

Read Full Article