Back to homepage

Etiketë "e.Go"

Vetura elektrike e.GO do të prodhohet në Tetovë

Vetura elektrike e.GO do të prodhohet në Tetovë

“e.GO Mobile” kompania gjermane për prodhimin e automjeteve elektrike me seli në Gjermani hodhi sot gurthemelin e fabrikës që do të ndërtohet në Zonën e Lirë në Tetovë, njofton Flaka “e.GO Mobile” është njëra nga firmat e Grupit të bizneseve

Read Full Article
Kovaçevski: Për herë të parë në Maqedoni do të prodhohet një veturë e plotë

Kovaçevski: Për herë të parë në Maqedoni do të prodhohet një veturë e plotë

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, e përfaqësuar nga Drejtoria për Zonat e Zhvillimore Industriale Teknologjike dhe “NEXT.e.GO MOBILE”, sot në TIDZ Tetovë nënshkruan marrëveshje për ndihmë shtetërore për investimin e ri, me të cilën parashihet prodhim i plotë

Read Full Article
Konfirmohet lajmi. Të shtunën gurthemeli i fabrikës së veturave elektrike në Tetovë, investim i familjes Destani

Konfirmohet lajmi. Të shtunën gurthemeli i fabrikës së veturave elektrike në Tetovë, investim i familjes Destani

Zona e Lirë Ekonomike e Tetovës të shtunën do të presë investimin më të madh ndonjëherë. Për herë të parë në Ballkan, një kompani e madhe makinash do ta shndërrojë këtë zonë në lider prodhimi. Bëhet fjalë për një investim

Read Full Article