Back to homepage

Etiketë "E majta"

E Majta me nismën për referendum. U dorëzua sot në KSHZ!

E Majta me nismën për referendum. U dorëzua sot në KSHZ!

Lideri i partisë E Majta, Dimitar Apasiev, sot në Komisionin Shtetëror Zgjedhor ka dorëzuar Iniciativën për referendum. “E majta ka dorëzuar sot propozimin për paraqitjen e nismës qytetare për referendum. Populli duhet të thotë fjalën e tij kur bëhet fjalë

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...