Back to homepage

Tag "Editoriale"

Nga Dritan Abazoviq është mirë të mos pritet asgjë e mirë për shqiptarët

Nga Dritan Abazoviq është mirë të mos pritet asgjë e mirë për shqiptarët

Editorial: Redaksia Flaka Nisur nga këto veprime aktuale, por edhe veprimtaria e tij e më hershme, shqiptarët jashtë Malit të Zi, bëjnë mirë të mos presin asgjë të mirë nga Dritan Abazoviq. Themi jashtë Malit të Zi, pasi të paktën

Read Full Article
Deklaratat rrufe të Macron dhe Kadyrov!

Deklaratat rrufe të Macron dhe Kadyrov!

Editorial – Redaksia Flaka Në një interval të shkurtër kohorë dhe në pretekst të fillimit të bisedimeve të Maqedonisë së Verit në Bashkimin Europian dhe zhvillimeve të fundit në veri të Kosovës, kanë ardhur dy deklarata në drejtim të shqiptarëve

Read Full Article
Koment: Të sponzorosh në Fejsbuk edhe postime morti. Kjo është krizë morale e politikës!

Koment: Të sponzorosh në Fejsbuk edhe postime morti. Kjo është krizë morale e politikës!

Politika në Maqedoninë e Veriut është zhytur në krizë morale shumë më shumë se kriza globale ekonomike dhe ajo pandemike e CoVid-19. Se është kështu tregon edhe publikimi i fundit i ish sekretarit gjeneral të Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha. Ky

Read Full Article
Festa e BDI, reklamën më të mirë ia bënë partitë opozitare!

Festa e BDI, reklamën më të mirë ia bënë partitë opozitare!

Thonë që reklama më e keqe është më e mira, dhe kjo egzaktësisht rezulltoi si e tillë nga qasja e partivë opozitare dhe disa mediave rreth festës për 20 vjetorin e themelimit të BDI. BDI as që kishte nevojë të

Read Full Article