Back to homepage

Etiketë "Edukimi mediatik"

RMV, edukimi mediatik do të mësohet në katër fakultete

RMV, edukimi mediatik do të mësohet në katër fakultete

Katër institucione të arsimit të lartë do të përfshijnë edukimin mediatik në programet e tyre të studimit. Fakulteti Filologjik “Bllaze Koneski” dhe Fakulteti Pedagogjik “Shën Kliment i Ohrit“ nga Universiteti ”Shën Kirili dhe Metodi” nga Shkupi, Universiteti i Evropës Juglindore

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...