Back to homepage

Etiketë "Ejup Rustemi"

Rustemi: Kompania IGH, ku mbrapa qëndrojnë oligarkët rusë ka projektuar edhe “Rrugën e Kombit”

Rustemi: Kompania IGH, ku mbrapa qëndrojnë oligarkët rusë ka projektuar edhe “Rrugën e Kombit”

Ejup Rustemi, drejtor i “Rrugëve Shtetërore” tha se kompania që prapa qëndrojnë edhe oligarkë rusë ka bërë edhe autostrada të tjera në rajon, Ai tha se sipas referencave të dorëzuara kjo kompani ka qenë mbikëqyrëse e firmës Bektel-Enka në Kroaci

Read Full Article
Edhe dy pikë-pagesa në Maqedoni, ja në cilin relacion

Edhe dy pikë-pagesa në Maqedoni, ja në cilin relacion

Në relacionin Miladinovci – Shtip do të ketë edhe dy pikë-pagesa të cilat priten deri në muajin mars të jenë gati, theksoi drejtori Ejup Rrustemi nga Ndërmarrja Publike “Rrugë Shtetërore”. Rrustemi shtoi se në këtopikë pagesa është e parapara që

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...