Back to homepage

Etiketë "Eklipsi"

Eklipsi i pjesshëm i hënës më 16 maj do të jetë i dukshëm edhe në Maqedoninë e Veriut

Eklipsi i pjesshëm i hënës më 16 maj do të jetë i dukshëm edhe në Maqedoninë e Veriut

Midis orëve të vona të mbrëmjes së 15 majit dhe orëve të hershme të mëngjesit të 16 majit, hëna e plotë, e njohur gjithashtu si “Hëna e luleve”, do të hyjë në hijen e Tokës, duke shkaktuar që një eklips

Read Full Article