Back to homepage

Etiketë "Ekonomia e Ujërave"

Qeveria shkarkon Drejtorin që kishte pagë më të madhe se Kryeministri

Qeveria shkarkon Drejtorin që kishte pagë më të madhe se Kryeministri

Qeveria ka obliguar Bordin Drejtues të Shoqërisë Aksionare të “Ujërave” që ta ndërpresë kontratën e menaxhimit me drejtorin, Lokman Limani, dhe ka urdhëruar që anëtarët e Bordit Drejtues në 12 muajt e ardhshëm të zvogëlohen për 50 për qind, shkruan

Read Full Article
Kush janë drejtuesit e SHA “Ekonomia e Ujërave”, që marrin rroga më të lartë se e Kryeministrit?

Kush janë drejtuesit e SHA “Ekonomia e Ujërave”, që marrin rroga më të lartë se e Kryeministrit?

Zëvëndëskryeministri i parë Artan Grubi, të dielën denoncoi që menaxhmenti i SHA “Ekonomia e Ujrave” po merr rroga më të mëdha se ministrat dhe kryeministri, shkruan Agjencia e lajmeve Flaka Nga hulumtimi i redaksisë, në faqen zyrtare të Qeverisë ku

Read Full Article