Back to homepage

Etiketë "Elmedina Abdullahi"

Zgjedhjet në Tetovë. Ja votuat që grumbulluan subjektet garuese | Tabela

Zgjedhjet në Tetovë. Ja votuat që grumbulluan subjektet garuese | Tabela

Në zgjedhjet e 20 Gushtit për Këshillin Komunal në Tetovë, Lëvizja Besa grumbulloi 9620 vota kundrejt BDI me 8702, njofton Flaka duke u thirrur në rezultatet e Komisionit Shtetëror Zgjedhor – KSHZ. Parti e tretë më e votuar pason VMRO-DPMNE

Read Full Article
Tetova voton, Abdulahi: Qytetarët të votojnë sipas bindjes, e jo nga trysnitë

Tetova voton, Abdulahi: Qytetarët të votojnë sipas bindjes, e jo nga trysnitë

Bartësja e listës “Më mirë për Tetovën”, Elmedina Abdulahi, e ka realizuar të drejtën e saj të votës për zgjedhjet për këshilltarë në Komunën e Tetovës. Para gazetarëve ajo i ftoi qytetarët që të dalin në votime dhe të votojnë

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...