Back to homepage

Etiketë "Elvana Gjata"

Këngëtarja serbe ripërpunon hitin “Gajde” të Dhuratës dhe Elvanës

Këngëtarja serbe ripërpunon hitin “Gajde” të Dhuratës dhe Elvanës

“Gajde”, titullohet kënga që bëri bashkë Elvana Gjatën dhe Dhurata Dorën tre muaj më parë. Përtej suksesit që ka fituar kjo këngë, duket se kënga është pëlqyer edhe nga këngëtarë serbë. Këngëtarja, Ksenia Knezevic, ka ripërpunuar këngën e dy artisteve

Read Full Article