Back to homepage

Etiketë "Emanuel Makron"

Makron: Maqedonia e Veriut ndodhet para momentit kyç dhe historik! Zgjedhja është e juaja

Makron: Maqedonia e Veriut ndodhet para momentit kyç dhe historik! Zgjedhja është e juaja

Maqedonia e Veriut sërish ndodhet para një momenti kyç të historisë së vet. Shtatëmbëdhjetë vjet pas marrjes së statusit të kandidates, sapo hapet mundësia historike: hyrja në fazë aktive të procesit për inkuadrim drejt Bashkimit Evropian. Zgjedhja është e juaja,

Read Full Article