Back to homepage

Etiketë "Ëmbla Ademi"

Ëmbla ka qenë e diskriminuar, konstaton Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi

Ëmbla ka qenë e diskriminuar, konstaton Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi

Qytetarët më së shumti ankoheshin për diskriminim në vendin e punës, veçanërisht në arsim dhe përkatësi politike. Ëmbla e vogël nga Gostivari, një vajzë me sindromën Down, e cila ishte penguar të vijojë mësimin e rregullt në një klasë, është

Read Full Article