Back to homepage

Etiketë "EMV"

EMV emëroi drejtorët e tre ndërmarrjeve për energji termike për ngrohjen e Shkupit. Emrat

EMV emëroi drejtorët e tre ndërmarrjeve për energji termike për ngrohjen e Shkupit. Emrat

ShA EMV ka regjistruar tre kompanitë me të cilat do të aplikojë në shpalljen e qeverisë për marrjen e ngrohjes së Shkupit në vend të Balkan Energy Group. Veprimtaria e të tre kompanive është furnizimi me ngrohje dhe klimatizim në

Read Full Article

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...