Back to homepage

Etiketë "Energjia Elektrike"

Çmimi i rrymës, reagon VMRO-DPMNE

Çmimi i rrymës, reagon VMRO-DPMNE Updated

VMRO-DPMNE-ja thotë se pjesa më e madhe e amvisërive dhe sektorit të biznesit nga Dhjetori do të paguajnë rrymë më të shtrenjtë. Sipas tyre, krizat janë si rezultat I paaftësisë së Qeverisë për t`u përballur me pasojat e krizës ekonomike

Read Full Article
Rryma do të shtrenjtohet për 7.4%, çmim i ri fillon pasnesër

Rryma do të shtrenjtohet për 7.4%, çmim i ri fillon pasnesër

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7.4 për qind. Komisioni Rregullator Energjetik tha se kjo rritje do të vlejë për 98.8 për qind të qytetarëve. Nëse nuk aplikohet dhe modelet e reja tarifore me të cilat amvisëritë që shpenzojnë më shumë do

Read Full Article
Çmimi i energjisë elektrike do të rritet me 9.48%, ndërsa do të hiqet edhe tarifa e lirë gjatë ditës

Çmimi i energjisë elektrike do të rritet me 9.48%, ndërsa do të hiqet edhe tarifa e lirë gjatë ditës

Rryma shtrenjtohet për 9.48%. Komisioni Rregullator i Energjetikës konfirmoi informacionin që Alsat publikoi para më shumë se një muaj. Rregullatori thotë se kanë arritur të bëjnë të ketë ulje minimale të çmimit, sepse rritja reale e çmimit të energjisë elektrike

Read Full Article
Sot vendoset për çmimin e energjisë elektrike

Sot vendoset për çmimin e energjisë elektrike

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet të sjell vendim për çmimin e energjisë elektrike, e cila do të hyjë në fuqi nga 1 janari i vitit të ardhshëm. Ndërkohë në mbledhjen e djeshme përgatitore u prezantuan mekanizmat e jashtëzakonshëm

Read Full Article

28
Nën
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sot në emrin e tij dhe në emër të deputetëve...
28
Nën
Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka lëshuar urimin e tij për 28 néntorë. Në urimin...
28
Nën
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka lëshuar urim me rastin e Ditës...
27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...