Back to homepage

Etiketë "Erdan Ramadani"

Gjashtë ditë ankthi në familjen Ramadani |VIDEO&AUDIO

Gjashtë ditë ankthi në familjen Ramadani |VIDEO&AUDIO Updated

Sot, pas gjashtë ditëve nga aksidenti, ekipet e ndërhyrjes dhe vullnetarët gjetën trupin e pajetë të Erdan Ramadanit. Ishin plotë gjashtë ditë ankth për familjen Ramadani dhe miqt e tij.  Thonë që shpresa vdes e fundit. Çdo njëri nga ne

Read Full Article
Ngushëllon Ahmeti: Shpirti i tij u prehtë në paqe!

Ngushëllon Ahmeti: Shpirti i tij u prehtë në paqe! Updated

Lideri integrist, Ali Ahmeti ka shprehur ngushëllime për familjen Ramadani, sa po u dha lajmi se në ujëra e lumit Vardar u gjetë trupi i pajetë i studentit kumanovar, Erdan Ramadanit i cili u aksidentua më 27 shtator në afërsi

Read Full Article