Back to homepage

Etiketë "Erdogan"

Zelensky e falenderon Erdoganin për mbështetjen e fortë

Zelensky e falenderon Erdoganin për mbështetjen e fortë

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky e ka falenderuar presidenti e Turqisë, Erdogan për mbështejen e ofruar. Zelensky nuk ka harruar të i përmend edhe dy mbështetjet të cilat kanë rëndësi në këtë kohë. ”Ndalimi i kalimit të anijeve luftarake në Detin

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...