Back to homepage

Etiketë "Eric Meyer"

Grubi pret në takim zëvendës ambasadorin amerikan Eris Meyer, flasin për Korridorin 8

Grubi pret në takim zëvendës ambasadorin amerikan Eris Meyer, flasin për Korridorin 8

Zëvendëskryetari i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z. Artan Grubi ka pritur sot në takim ushtruesin e detyrës shef i misionit amerikan, z. Eric Meyer. Gjatë këtij takimi, Grubi dhe Meyer kanë diskutuar

Read Full Article