Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Estonia"

Vendet baltike do të mbyllin hapësirën ajrore për Rusinë

Vendet baltike do të mbyllin hapësirën ajrore për Rusinë

Vendet baltike, Letonia, Lituania dhe Estonia, u pajtuan në parim për mbylljen e hapësirës së tyre ajrore për avionët rusë, tha ministri lituanez i Transportit, Marius Skuodis. “Plani ynë është që ta hedhim hapin njëkohësisht”, shkroi Skuodis në Facebook. Këto

Read Full Article
Estonia mbyll hapësirën e saj ajrore për avionët rusë

Estonia mbyll hapësirën e saj ajrore për avionët rusë

Estonia ka mbyllur hapësirën e saj ajrore për avionët rusë, ka njoftuar kryeministrja e këtij vendi, Kaja Kallas. Kallas, u kërkoi vendeve të tjera të BE-së të ndjekin shembullin. Polonia, Britania e Madhe, Republika Çeke dhe Bullgaria gjithashtu kanë kufizime,

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare