Back to homepage

Etiketë "Evropa"

Pendarovski: Vetëm duke respektuar të drejtën për vetëvendosje mund të flasim për një Evropë të bashkuar

Pendarovski: Vetëm duke respektuar të drejtën për vetëvendosje mund të flasim për një Evropë të bashkuar

Sot shohim se fitorja e lirisë, të drejtave të njeriut, demokracisë dhe barazisë është në rrezik në një kohë kur ne besuam se ajo u fitua plotësisht. Sot, në mes të gjakderdhjes së re, ne duhet të kujtojmë më shumë

Read Full Article

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...